А вие имате ли езеро в двора? | MKM БГ ГРУП

А вие имате ли езеро в двора?

20 февруари, 2017 | Сподели: |

Градинско езероГрадинското езеро е блажен оазис в летните жеги. То е притегателна прохлада, с вид на парче истинска природа, разположено в собствения ви двор.

Можете да избирате от различни размери, идеи, оформления. Да има ли риби? Ами растителност? Какви растения са подходящи за градинското езеро? А колко да е дълбоко? Как се почиства водата? Какви камъни да използвам? По тези въпроси вече сме разговаряли. Въпрос са на избор и предпочитания.

Един обаче е неизменният елемент на градинското езеро, освен водата и камъните – това е специалният материал, от който се оформя езерото – PVC мембрана за декоративни езера.

Необходимо е той да е здрав, качествен и да не старее. Задължително условие е и да запазва своята гъвкавост при отрицателни температури. Добрите PVC фолиа за декоративни езера, не съдържат и токсични добавки. Те са и устойчиви на въздействието на микроорганизми, а никой корен, не може да премине през тях.

PVC фолиата за декоративни езера би следвало да са изработени и в съответствие с изискванията на EN 13956:2012.

Полагането на мембраната за езера става върху предварително подготвена повърхност – почва, бетон или пък друга стара облицовка. Необходимо е почистване от камъни, следи от боя, прах, масла. Препоръчително е да се постави подложен слой от геотекстил, върху който вече да легне PVC мембраната за декоративни езера.

Градинското езеро не е труден, невъзможен проект. За него ви трябват качествена PVC мембраната за декоративни езера, декоративни камъни и други материали, в съответствие с модела, който сте избрали. Много подходящи за подобно езеро, са японските шарани koi. Не лишавайте двора си от подобна придобивка. Според фън шуй, водата в двора е много важна. Затова, заложете на градинско езеро или фонтан. Изберете модел от хилядите идеи, които да съответства на вашите представи. Изберете качествени материали, извикайте верни приятели на помощ и си постройте сами идеалния градински оазис. Всека градина, заслужава градинско езерце! Своето, постройте сами с помощта на качествената PVC мембрана за декоративни езера на Ruvitex.







Call Now ButtonОбади се и поръчай